Sărbători Fericite! / La Mulți Ani!

Încet, încet s-a scurs timpul si s-au inversat lucrurile. La Capul Nord s-a linistit totul. Acolo e noapte perpetua.   Poate dormi somnul cel lung și odihnitor, de iarna, pentru ca (peste 6 luni) vine iarăși mareea turiștilor. Doar Aurora Borealis mai animă somnul cel lung. Si valurile neastâmpărate.

Și uite-așa s-a făcut timpul de muncă pentru Moșu și ale sale ajutoare de nădejde (chiar dacă se spune că renul șef are nasul roșu…). Și așa la timpul de muncă al moșului eu zic că o duce excelent. Trage tare o noapte întreagă apoi e in vacanta și degeaba îl cauți la domiciliu. Că nu e de găsit. Măcar renii sunt lăsați în zonă și neavând ce face se antrenează și ei înhămându-se la ce pot, chiar și la mașini!

Au venit sărbătorile și fiecare trage linie să vada cum a fost anul ce se scurge încet și sigur spre a face loc unuia nou. Se fac planuri, se pun dorințe și ne rugăm ca peste încă un an să tragem iar linie și să ieșim pe plus (ce-o fi însemnand și asta știe fiecare!).

Până acum e bine, a fost un an bun. Să dea Domnul să fie și anul ce vine măcar la fel de bun (opinie personală!).

Moșu’ vă urează tuturor să vi se implinească toate dorințele! (numai să aveți grijă ce vă doriți!)

La Multi Ani! și să ne întâlnim sănătoși, pe blog/on-line sau/și în carne și oase și în anul care vine, 2012.

3 gânduri despre “Sărbători Fericite! / La Mulți Ani!

  1. Mara

    De Craciun doresc sa ninga alb in noi cu fulgi pufosi,stralucitori.Cerul ne aminteste(a cata oara?) de limpezirea,purificarea si schimbarea,care trebuie s-o facem in sufletele noastre.Fie ca spiritul Craciunului adevarat sa cuprinda sufletele tuturor „calatorilor” de pe acest Pamant…Sarbatori implinite! Mary

    Apreciază

Comentariile sunt închise.