200mm de trecut în prezent

Așa se poate numi pauza de astăzi. Pauza de la nebunia orelor cu oameni lipsiți de fețe.

Și pentru că Grădina Botanică este locul unde cu ani în urmă învățam – inclusiv învățat in sesiune! – primele noțiuni despre prim-plan și planuri blurate și eram uimit de ce poate face un obiectiv „lung”, am profitat de fereastra de soare spre a ieși din cotidianul (deja!) corvoadă al orelor fără interacțiune reală om-om.

Astăzi cu un obiectiv precum acela evocat: 200 mm Pentacon f4. Cu sau fără inele ce reduc focala și amplifică separarea planurilor spre a obține imagini demne de anii aceia de mult apuși împreună cu toată libertatea lor neînțeleasă, neapreciată și neexploatată corect.

Explozia coloristică a Grădinii Botanice este un magnet ce atrage oameni, mai mult sau mai puțin corect-pLandemici, dar Oameni și încă dornici de a ieși din acel Arată! atât de drag celor interesați de bunul mers al pLandemiei.

Noi ne-am bucurat deopotrivă de culori, de prezența semenilor și de detalii ce sunt necunoscute publicului și care fac mereu deliciul acestor vizite.

Cum timpul este mereu limitat ceasurile te fugăresc la muncă! Tov… Domnilor: Cincinalul cel nou trebuie făurit în 2 ani jumate că așa-s noile directive ale muncii de acasă, inclusiv sâmbăta și asta afli de la studenți și nu de la „făuritorul orarului” – o analogie nepotrivită cu Matricea și cheile atoate-deschizătoare.

Cei 200 mm de trecut au rezolvat cu brio prezentul fotografic și rezultatele sunt și aici, direct din cameră:

Un gând despre “200mm de trecut în prezent

Comentariile sunt închise.