Nuduri tomnatice

Cat timp poti obtine tocmai timp pe care sa il poti exploata pentru refacerea fizica si spirituala esti obligat, moral, chiar sa il folosesti. Pe urma chiar ar fi pacat sa nu o faci cat timp vremea te imbie la umblat.  

Singur, cu toate avantajele privitoare la timpul alocabil aceluiasi cadru in mii de ipostaze, este plictisitor – de la o vreme incolo. Dar cat timp vacantza fortzata de lipsa banilor (aici ipocrizia guvernului demis de Parlament este suprema, in total contrast cu deciziile privitoare la restrictiile de drepturi si libertati) este utilizata de unii si de altii spre propriile beneficii si in total dispret fata de cadrele didactice (si acestea un model chiar de studiat in materie de dezbinare si mancatorie) uite ca ajungi sa socotesti unde si cat sa mergi. Norocul ramane pana LA urma ca cei buni, NEeducati, dar ai Sai, nu au reusit managerierea totala a padurii de pe dealurile Buciumului si Dobrovatului. Au reusit insa sa ciunteasca mult si sa puna in pioneze un drum. Probabil ii voR pune si barEra. Ca sa poata manageria in voie. 

Ajuns acolo, cumva suspect de repede, am inceput a cauta coltisoare ramase intacte in ceea ce priveste lenjeria supercolorata si atractiva de pe crengute, mari sau mici. 

De ce asa? Pentru ca imaginatia trebuie stimulata. A vedea este a crede dar cu toate acestea, a-ti imagina, dezvelind mental, strat cu strat, poate fi mai tare decat privirea directa spre anatomia plantelor lemnoase mari. 

Ceea ce mai era intact prin lenjerii a meritat tot efortul si toata cautarea. Si tot timpul, generos alocat. 

Si sportul mental al descoperirii si combinarii a meritat dual, ca joc al mintii si ca incantare a spiritului. 

Cat despre despuierea spre nuduri impudice, tomnatice… ea isi urmeaza cursul si ceva picaturi ar insemna mult pentru tocmai anatomie. Pentru viitorul acesteia. 

O tura generoasa de cadre furate smechereste, mai animat sau static, pe sub fuste multicolore si cu despuiere interesanta se pune aici spre interesul si bucuria urmaRITOrilor: 

3 gânduri despre “Nuduri tomnatice

  1. Pingback: Pudic, învelit în alb – EuGeniuZ's Blog

Comentariile sunt închise.