Like / Share / Subscribe

În Română, mai clar, cum ar veni: Dă-i Bătaie!

Și mai clar: Îmi place / Distribui(e) / Înregimentează-te

Iar suprem clar: supune-te! Cui? Puterii media, putere viclean obținută, cu orice preț/cost mai cu seamă într-o lume care este tot mai tributară (citiți dependentă) triadei enunțate a imaginii deoarece totul înseamnă doar să arăți! Nimic altceva!

Obligatoriu Îmi place! Nu există altă opțiune, nu există nimic altceva acceptat social. Distribuția este de dorit spre a răspândi cuvântul… deșertului! Iar înregimentarea este obligatorie pentru că altfel nu funcționează mecanismul social dorit din spate, de păpușari! Că undeva trebuie manevrat fin mecanismul spre a genera munți de bani.

Din ce? Din lucrurile private ale fiecăruia, din lucrurile publice ale tuturor și din exploatarea vanităților umane. Toate adunate sub sintagma ARATĂ!

Aterizarea accidentală a noastră la o piesă de teatru cu subiect modern era privită (în interior de către mine) sub imperiul lui „flocăim tot și criticăm la rupere”. Doar că subiectul abordat, șocant de actual, cu toate ramificațiile sale conexe și modul foarte profi în care distribuția (din zilele noastre, cu actori buni ai zilelor noastre) și-a jucat rolul au făcut să aplaud la scenă deschisă.

Mi-a plăcut și cred că trebuie să mă adaptez și acestor tipuri de subiecte… preventiv pentru că e nevoie în lumea reală. Va fi mult mai acut în anii ce vin!

Posturi TV celebre și manipularea din spatele a ceea ce vedem pe sticlă plus mizeriile relațiilor din spatele aceleiași sticle adăugate peste lupte politice doar de ochii dătătorilor cu ștampila și toate clădite pe scheleți ascuși în dulapuri de e mai bine să stea acolo pentru totdeauna deși existența lor poate afecta iremediabil pe cei mai inocenți (deși aceia deja pervertiți și distruși tocmai de media – și am închis cercul).

Dar asta este lumea actuală și doar admiterea vinei ne-ar putea reseta spre a încerca să refacem un păienjeniș de relații interumane un pic poate mai conservator dar mai potrivit felului ființelor vii de a fi (sau doar cum credem că ar fi bine). Vina de a ne dori fiecare din ce în ce mai mult! Ceea ce ne duce la – măcar – un fel de pierzanie. Sigur la înstrăinare, poate că aceea este tocmai țelul celor nevăzuți!

Una peste alta a fost agreabil într-o companie super! Asta duce la dorința de a repeta! Conștient și nu doar conjunctural! Dar asta este ceea ce aranjează aleatoriu jocul lumii.

Sănătate și putere fiecăruia și tuturor! Dă-i bătaie! Și nu uita: Like / Share / Subscribe = esența vieții ca o corporație!

Un gând despre “Like / Share / Subscribe

Comentariile sunt închise.